Kinesiologie middels de Touch For Health© methodiek

Kinesiologie middels de Touch For Health© methodiek (afgekort naar TFH) is bedoeld om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te activeren cq te herstellen. Er worden een aantal spieren getest door middel van een druk op de arm. De geteste spieren zijn gekoppeld aan bepaalde organen en of gebieden.

Onbalans herkennen door spieren te testen

Door de spieren te testen wordt een psychische en of fysieke onbalans in het lichaam opgespoord. Deze onbalans kan verholpen worden door manipulatietechnieken toe te passen op de bij die verstoring behorende neurolymfatische reflexpunten of neurovasculaire punten. Neurolymfatische reflexpunten activeren de lymfestroom.

Neurovasculaire punten zorgen voor verbetering van de bloedtoevoer naar spieren en organen. TFH wordt bij zowel psychische als fysieke aandoeningen/ verstoringen toegepast. Lichaam en geest worden weer in balans gebracht. TFH is goed te gebruiken bij onder andere stress, burn-out, hoofdpijn, oververmoeidheid, overspannenheid, traumaverwerking, maar ook bij obstipatie!
Ook TFH is een holistische methode waarbij de mens als geheel gezien wordt dus zowel als zijnde chemisch, spiritueel en structureel.

Ondersteuning bij Kinesiologie middels de Touch For Health© methodiek

Als ondersteuning bij deze methode maak ik gebruik van onder andere de Bach Bloesem druppels, klankschalen, etherische oliën en stenen.

De behandelingsduur kan variëren van 45 minuten tot 90 minuten.

kinesiologie lutte spijkenisse nissewaard qipong

Afspraak maken?

U wilt graag geholpen worden maar weet niet hoe te beginnen? Vul uw gegevens in ik bel u terug om een afspraak met u in te plannen voor een intake..

    kinesiologie lutte spijkenisse nissewaard qipong