Reviews uit de Lutte & Spijkenisse

Van: Madelon

Bij Petra terecht gekomen met regelmatige zware hoofdpijnaanvallen, die alleen maar erger leken te worden. En ik had bijna altijd en zeurend of zwaar gevoel in mijn nek dat was overgebleven van een whiplash. Ze achterhaalde al snel waar de disbalans zat en na 2 behandelingen was er al resultaat. Ze heeft letterlijk en figuurlijk een last van mijn schouders afgehaald door de oorzaak van de hoofdpijn aan te pakken en mij een beter passend eetpatroon aan te leren. Daarbij verdwenen ook de restverschijnselen van de whiplash. Ik ben weer in control, zit beter in mijn vel en voel me mentaal ook 100% beter dan voordat ik bij Petra kwam.

Van: Loek Nieman

Na hersenbloeding hoofd en lichaam veel beter in balans. Minder last van overprikkeling. Slapen gaat veel beter. En veel meer algehele rust. Dit dankzij behandeling bij QiPong, door Petra dus

Van: Cisca van de Coevering

Mijn beide kinderen zijn onder behandeling bij Petra.
Mijn dochter heeft de diagnose PCOS gekregen. Ze had toen ze bij Petra kwam maar 1 keer gemenstrueerd in een jaar. Ze is in april begonnen met de behandeling en in mei, juni en juli heeft ze al weer gemenstrueerd. Fantastisch om te zien hoe het lichaam aangezet wordt tot zelfgenezing.
Mijn zoon liep al een tijd met flinke eczeem op de onderbenen en had regelmatig buikpijn. Petra heeft gewerkt op het spijsverteringsstelsel en heeft hem een glutenarm dieet geadviseerd. Direct was ook verbetering zichtbaar en knapte hij op.
Mooi om dit proces van beide kinderen te zien en fijn dat Petra zo’n nuchter type is die goed aanvoelt wat belangrijk is voor ze.

Van: Jeaninne

De behandelingen bij Petra hebben mijn problemen met slapeloosheid en hoge bloeddruk in belangrijke mate opgelost. De uiterst milde Guasha therapie was letterlijk balsem voor mijn lichaam en geest: een cadeautje voor iedereen die chronische onbalans ervaart.

Dankjewel, Petra.

Van: Evie

Niet alleen is Petra een goede hulpverlener maar ze is ook gewoon een goed mens. En die combi is goud waard naar mijn mening.

Met een vernieuwende blik, helpende woorden en een duidelijke doelstelling helpt Petra je bij diverse problemen.

Tot nu toe heb ik altijd tegen al mijn afspraken met hulpverleners op gezien maar Petra heeft hier gelukkig verandering in weten te brengen nadat ik haar ontmoet had. Ik kijk er elke week naar uit.

Het is een topper als je het mij vraagt.

reactie van: Judith

Mocht je behoefte hebben aan een authentieke persoonlijkheid dan kan je bij Petra heel goed terecht. Ik heb Petra in kort tijdsbestek leren kennen als een zeer empatisch en oprechte therapeut die met een No-nonsense mentaliteit staat voor wat zij heeft te bieden.
Ongeacht wat,
En Wie of wat nodig heeft.

Bij Petra voel je de oprechtheid in haar communicatie en de professionaliteit in haar aanpak, het maakt haar voor mij een betrouwbare en eerlijke professional in de complementaire hoek, waar je een stap vooruit kan boeken.
Een stapje in je eigen weg en soms met behulp van een ander.
That‚Äôs life … toch!
Dankjewel Petra.

reactie van: Renske Maas

Nadat ik stopte met de pil kwam mijn menstruatie niet meer op gang. Bij bezoek aan een gynaecoloog bleek dit door PCOS te komen, ik had geen eisprong & daardoor ook geen menstruatie. Ook had ik enorme migraine aanvallen. De doktoren konden hier niets aan doen en adviseerden de pil weer te gaan slikken. Omdat ik geen extra hormonen meer in mijn lijf wilde stoppen, kwam ik via via bij Petra terecht. Al na een paar behandelingen merkte ik verschil; mijn migraine werd minder en na ruim 4 maanden geen menstruatie te hebben gehad werd ik ongesteld. Mijn cyclus werd regelmatiger en hoewel de doktoren mij verteld hadden dat ik zonder hormoonkuur niet zwanger zou kunnen worden, ben ik intussen moeder van een prachtige, gezonde zoon! Ik ben Petra echt ontzettend dankbaar en kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken!

reactie van: Johan Schrijver

Na 1 1/2 jaar te hebben gelopen met een tennisarm en vreselijke spierspanningen in allebei mijn armen ben ik via een vriend terecht gekomen in de Praktijk QI-Pong bij Petra van Sasse van IJsselt. Na 3 behandelingen en het plaatsen van miniscule naaldjes in mijn armen werden de klachten minder. Zeker een aanrader als de reguliere geneeskunde geen baat biedt.

reactie van: Linda Moree

Ik slikte preventieve medicijnen tegen migra√Įne aanvallen en ik had medicijnen voor als de aanvallen er toch af en toe doorheen kwamen. Na een tijdje werkte de preventieve medicijnen niet meer goed en kreeg ik steeds vaker aanvallen. Ik heb verschillende preventieve medicijnen gehad maar elke keer namen de aanvallen na een tijdje weer toe. Ik had van de dokter een verwijsbrief voor de hoofdpijnpoli maar besloot voordat ik deze stap ging nemen om toch even te googelen naar alternatieve hulp. Ik ben nu bijna een half jaar bij Petra onder behandeling en heb ook al een half jaar geen medicijnen meer hoeven te gebruiken tegen migra√Įne aanvallen. De afgelopen 4 maanden heb ik geen migra√Įne aanval meer gehad! Zonder medicijnen en zonder de regelmatige aanvallen voel ik mij een stuk beter.

reactie van: Yvonne van Trigt

Graag wil ik reageren op het bericht van mijn dochter Megan. Wat een enorme moeilijke tijd heeft zij/wij gehad. Megan had last van pijnklachten en veel spanningen. Petra was echt haar redder in nood. Ben haar dus enorm dankbaar dat ze Megan er weer bovenop gekregen heeft. Megan voelt zich nu al een aantal maanden super goed.

reactie van: Megan van Trigt

Hallo, mijn naam is Megan. Ik ben 16 jaar. Voordat ik bij Petra kwam had ik veel problemen waardoor ik niet normaal mijn leven kon leiden. In 1 week tijd had ik s’nachts 4 pijnaanvallen gehad. Naar de dokter geweest, ziekenhuis, bloedonderzoek en foto’s, maar er kwam niets uit. Ik ging met heel veel moeite naar school en gelukkig was ik niet. Ik had angst om over te geven en dat ik ziek zou worden en dus moest overgeven. Alleen de gedachten maakte me al misselijk. Ik heb in groep 7 een angststoornis gehad, ook ben ik hoogsensitief dit maakt het allemaal niet makkelijker. Uiteindelijk bij Petra terecht gekomen. Zij constateerde dat mijn organen niet in balans waren. sinds ik bij Petra ben is er eindelijk weer licht aan het einde van de donkere tunnel. Ik ga nu gewoon naar school en heb weer plezier in het leven. Daar ben ik Petra heel erg dankbaar voor. Ik heb nu 9 behandelingen gehad maar bij de 4e behandeling merkte ik al dat het de goede kant op ging.

reactie van: Rene Fontaine

Net zoals vele pati√ęnten van Petra ben ik bij haar terecht gekomen door de “mond tot mond” reclame. Hier heb ik beslist geen spijt van.
Waar de medische wereld het opgaf heeft Petra toch nog wat probleemgebieden kunnen verzachten. Voor mij is Petra een verlengstuk van de medische wetenschap. Deze wetenschap kon mijn genetische leverproblemen lange tijd niet zonder transplantatie oplossen. Ik heb haar leren kennen als een kundig en ervaren specialist op haar vakgebied. Zij heeft daar dan ook hard genoeg voor geleerd en de nodige verplichte diploma’s gehaald. Eigenlijk kan ik niet genoeg onderschrijven hoeveel zij op vele medische en lichamelijke gebieden voor mensen kan doen.

reactie van: Rachelle

voordat ik bij Petra kwam was ik moe, versleten, had overal pijn, werd niet gehoord en was ten einde raad. het is mijn man die Petra heeft gevonden.

ik had pijn in mijn rug, was altijd ziek, had meer slechte dagen dan goeie dagen en was moe helemaal kapot na een strijd van 2 jaar…! 2012 hebben ze bij mij een galsteen ontdekt. pas Mei 2014 hebben ze deze verwijderd.. 4 weken voor mij operatie leerden ik Petra kennen. ik kwam als een dood vogeltje binnen gesjokt en plofte neer op de bank. legde mijn leed neer op tafel en door met mij bezig te zijn en door met mij te praten is er een hoop los gekomen dankzij haar. zij heeft mij iets gegeven wat ik al heel lang kwijt was.. en dat was Rust..! een rust die ik heel lang niet meer had gevoeld. de rust die weg nam waardoor ik geen uitweg meer zag.. waardoor ik zo terneergeslagen was. maar met de Rust die ik voelde kon ik zo al die weken aan en dat heeft mij die 4 weken op de been gehouden! en ik ben haar tot op de dag van vandaag dankbaar daar voor…!!

reactie van: Belinda Meulenkamp

Sinds vorig jaar juni ben ik door middel van een advertentie in de krant bij Petra gekomen.Ik heb al zeker 20 jaar last van hevige migraine, wat soms wel 3 dagen aan kan houden, ik was ten einde raad. Ik had al heel veel uitgeprobeerd. Toen ik bij Petra kwam voelde het direct goed, ik wilde er alles aan doen om van de migraine af te komen, maar ik was ook al tevreden als het minder heftig was. Ik was daarom dan ook erg verbaasd dat ik na 3 weken nog steeds geen migraine gehad had, ik durfde het dan ook niet uit te spreken. Ik heb nu een jaar later nog maar 1 heftige migraine gehad en af en toe hevige hoofdpijn wat te accepteren is, waar ik wel mee kan functioneren. Ik raad dan ook iedereen aan die migraine heeft om dit uit te proberen, het helpt echt en je voelt je er ook beter door, zowel geestelijk als lichamelijk. Het heeft mij enorm geholpen vooral omdat migraine mijn leven niet meer beheerst. Petra erg bedankt.

reactie van: Vanessa Feld

Ich litt seit √ľber 10 Jahren an Migr√§ne mit √úbelkeit und Ohnmacht. Mir konnte niemand weiterhelfen und ich war sogar einige Male im Krankenhaus. Durch die Behandlung bei Petra bin ich seit √ľber einem halben Jahr beschwerdefrei und sonst hatte ich fast jeden Monat seine schlimme Attacke. Ich kann QiPong nur weiterempfehlen und mich bei Petra f√ľr ihre tollen Tipps und ihre freundliche, hilfreiche Behandlung bedanken! Gru√ü Vanessa

reactie van: E Kuipers

Na jarenlange klachten van nek/schouder/arm ben ik na plm 5 behandelingen van Petra pijnvrij. In de afgelopen jaren verschillende therapie√ęn elders geprobeerd.

reactie van: Gerda Kik

Ik kwam bij haar binnen en had gelijk het gevoel ik hoor hier thuis, liefdevol ontvangen en alle begrip voor je problemen, ik was geheel van het pad af zeg maar en ze is begonnen met haar behandeling en elke week en dag ging het beter met me ik werd echt herboren en na een paar weken dacht ik ik ben er weer, kreeg even een terugval en gelijk kon ik terecht bij haar en na twee behandelingen heb ik echt het gevoel dat ik weer ben wie ik was voor alle problemen die er waren voor ik bij haar kwam. Ik kan iedereen aanbevelen, zit je in de knoop ben je van je pad af bel deze Bijzondere Liefdevolle Vrouw en laat je helpen, Ik ben er ZEEEEER Content mee Dank je Lieve Petra xxx

reactie van: M.N.

Na 8 maanden tobben met blaasontstekingen en na een operatie kwam ik bij Petra terecht. Na de eerste keer al minder aandrang en nu na 6 behandelingen heeft zij de situatie op de rails gekregen. Werkelijk niet te geloven. Ik ben ontzettend blij dat petra mij heeft kunnen helpen.

reactie van: Claudia Feld

Mein Lebensgef√§hrte Erik leidet schon seit vielen Jahren an Kopfschmerzen, die sich in der letzten Zeit ins Unertr√§gliche gesteigert hatten. Trotz unz√§hliger Arzt- und Krankenhausbesuche konnte man ihm nicht helfen. Ich selbst hatte viel Last von stets schlimmer werdenden Wechseljahres-beschwerden und Verdauungsproblemen. Da ich wegen der Hitzewallungen, Schwei√üausbr√ľche und Herzrasen nachts kaum ein Auge zu tat, war ich eigentlich nur noch m√ľde, schlapp und lustlos, aber einer Hormonbehandlung wollte ich mich wegen der Nebenwirkungen nicht unterziehen. Darum beschlossen wir trotz einiger Skepsis es einmal mit alternativer Heilkunde zu versuchen. Nach einiger Internetrecherche kam ich auf die Website von Qi Pong. Obwohl wir so gut wie nichts √ľber TCM (Traditionelle Chinesische Medizin) wussten, entschieden wir uns doch wegen der vielen positiven Rezensionen f√ľr Qi Pong. Und bereits nach der 2. Behandlung war klar, dass unsere anf√§ngliche Skepsis unbegr√ľndet war. Es wirkt echt und wir k√∂nnen uns den dankbaren Reaktionen nur anschlie√üen. Es ist verbl√ľffend, aber Eriks Kopfschmerzen sind komplett verschwunden, genau wie meine Verdauungsprobleme und die Wechseljahresbeschwerden sind auf ein leicht ertr√§gliches Ma√ü reduziert. Vielen vielen Dank, Petra. Wir k√∂nnen Qi Pong jedem nur von Herzen weiter-empfehlen.

reactie van: Erik Duijtshoff

Vanaf mijn 15e loop ik met hoofdpijn. Bezoeken aan de huisartsen en het ziekenhuizen leverden niets op. Na onze verhuizing naar Spijkenisse, heeft mijn vrouw een wat onderzoek gedaan. Het kon toch niet dat er niets aan die steeds maar erger wordende hoofdpijn gedaan kon worden. Ze kwam uit bij de site van Qi-Pong, waar ze zoveel positieve recensies las, dat dit het toch wel moest zijn. Ik was op dat moment ten einde raad en stelde me open voor alles. En zie na 2 behandelingen en enige adviezen van Petra, was de hoofdpijn al zo goed als weg. Wat een verandering in je leven als je niet meer met hoofdpijn op hoeft te staan en je werk er niet door gehinderd wordt. Nu na 6 behandelingen heb ik al weken geen last meer. Petra bedankt.

reactie van: Gieta

Ik ben nou ongeveer een jaar in behandeling bij Qi Pong, voor o.a. longklachten, endometrioseklachten en vermoeidheidsklachten.Toen ik met de behandeling begon, was ik bedlegerig en nu kan ik stukjes fietsen. Petra vind ik ook een goede hulpverleenster, niet alleen op haar vakgebied, maar ook op communicatief vlak. Alle reacties die beschreven staan, kan ik bevestigen. Het wordt voor een deel ook vergoed door de zorgverzekeraar. Ik ben tevreden over Qi Pong, het is het proberen waard.

reactie van: Jose Maria

Gracias por la ayuda a mi mujer en su camino hacia nuestro primer bebe . Además de ayudarme a equilibrar mi energía y deshacerme de las tensiones creadas por el estress. Una especial conexión que ha surtido efecto.
Un abrazo

reactie van: Sabrina Martinez – Bakker

Ruim een jaar geleden kwam ik bij Petra terecht met een grote kinderwens en ernstige endometriose waar ik veel klachten van had. Dankzij de behandelingen van Petra had ik veel minder last van mijn klachten. Ook na mijn operatie om de endometriose zoveel mogelijk te verwijderen en daarna tijdens het IVF traject waren de behandelingen een grote ondersteuning. Na 4,5 jaar ben ik inmiddels 28 weken zwanger en alles gaat voorspoedig. Ik ben ervan overtuigd dat mijn grote wens dankzij de behandelingen van Petra is gelukt en wil haar bij deze daarom bedanken voor haar steun en inzet. Ook nu ik zwanger ben blijf ik onder behandeling bij Petra omdat ik zeker weet dat de behandelingen ook een gunstig effect hebben op mijn ongeboren kindje.

reactie van: M. Volaart

Ongelofelijk knappe prestatie. Dank je wel Petra. Jouw diagnose was direct goed. Huisartsen, neurologen, een reumatoloog, internisten, fysiologen en een psychiater, geen van allen kon een diagnose stellen. Ik was gezond en het zou tussen de oren zitten. Via via ben ik bij Petra terecht gekomen, want ik wist dat het niet tussen mijn oren zat. Na enkele behandelingen van Petra ging het al beter. Nadat Petra me op een gericht (particulier) bloedonderzoek had gewezen, bleek niet alleen ik gelijk te hebben, maar was de diagnose die Petra gesteld had juist. Een Borrelia besmetting, ziekte van Lyme. Door het getreuzel van de medische wereld kunnen zij mij nu niet meer helpen. Gelukkig kan Petra dat wel. De behandeling van Petra is een succes. Ik voel me goed en ben nagenoeg weer de oude. Ik zal je bij iedereen aanraden.

reactie van: Eleo

Graag bedank ik Petra voor de Qi-pong behandelingen, de voedingsadviezen en tips die ze me gaf tijdens de sessies in de praktijk. Het gaat een stuk beter met mij. Mijn gewicht is inmiddels onder de 100 kg. Gewrichtsontstekingen en psoriasis zijn ‘beter’ leefbaar.

reactie van: Y. Boer

Na jaren met klachten aan mijn voet gelopen te hebben en de reguliere geneeskunde mij ondanks MRI scan enz. niet kon helpen kwam ik bij Petra terecht.Na 2 behandelingen 60% verbetering maar dat mocht niet zo blijven, het werd minder, maar nu na 8 behandelingen is er een enorme vooruitgang.Voor het eerst in jaren blijft mijn voet ontspannen en zonder kramp. Nu Petra de waarschijnlijke oorzaak van mijn klachten heeft bepaald ga ik dit zeker met mijn huisarts opnemen. Maar voor alles ben ik zeer content met de behandeling en de benadering van Petra.

reactie van: Martin

Na een jaren lange omzwerving in de westerse medische wereld voor diverse klachten ben ik uiteindelijk bij Petra terecht gekomen. Klachten als pijnlijke gewrichten, krachtverlies en slapeloosheid werden door diverse artsen al snel afgedaan als stress of hersenspinsel. Diverse onderzoeken gaven immers geen uitsluitsel. Bij de intake legde Petra meteen de vinger op de zere plek. Haar conclusie werd bevestigd door een gericht bloedonderzoek. De eerste behandeling was een succes. Minder pijn en minder “stress” Na de derde behandeling begon ik echt verschil te merken. Ik slaap weer normaal, de pijn in m’n gewrichten is nagenoeg verdwenen. Voor het eerst in drie jaar voel ik me weer “normaal”.

reactie van: J. Doekharan

Na lang gezocht maar weinig gevonden te hebben, kwam ik bij Petra terecht. De reumatoloog vertelde mij dat ik maar gewoon wat rustiger aan moest doen en mijn oververmoeide lichaam rust moest gunnen. Ik voelde me hierdoor erg onbegrepen en kreeg al snel van iemand de tip om eens een bezoekje aan Petra te brengen. Ik kon gelukkig snel terecht en geloof het of niet maar al de eerste week voelde ik een positieve verandering in mijn lichaam. Mede door de behandeling voel ik me een ander mens en krijg ik weer vertrouwen in een toekomst vol energie en beweging.

reactie van: Ilonka

Ja, toch nog maar even een extra reactie ,omdat ik het heel belangrijk vind voor de vrouwelijke lezers op deze site. Buiten het feit dat ik met een burn-out mocht stoeien, ben ik ook al ruim twee jaar gynaecologisch aan het tobben. Van het kastje naar de muur en weer terug. Vast voor een hoop vrouwen herkenbaar: het machteloze gevoel om niet begrepen te worden. Zelf het idee en gevoel te hebben dat het niet lekker gaat. Nou dames, door een behandeling en advies van Petra, ben ik dus nu gehoord en begrepen door mijn gynaecoloog en word ik op korte termijn geopereerd en zijn we op tijd om het ergste te voorkomen.

reactie van: Ilonka de Jong

Mijn ervaring met Petra’s behandelingen kan ik niet anders omschrijven als: verrassend, geweldig. Niks is zo lastig om een hulpverlener bij een hulpverlener te krijgen. Zelf heb ik met veel moeite een ‘burnout’ erkend. De behandelingen Guasha hebben het gewenste effect, maar nog veel belangrijker de beroepshouding van Petra is correct, open en vertrouwd. Mensen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun ‘kwalen’ en op deze site zoekende zijn: maak een afspraak!! het is echt een aanbeveling!!

reactie van: Ton

Ik had vaak last van stemmingswisselingen en geestelijke moeheid, ook had ik veel last van rug en nekklachten. Na een paar behandellingen van Petra zit ik weer een stuk beter in mijn vel.

reactie van: Y.M Knight

Eerst heb ik de introductie cadeau gedaan aan een goede kennis die al enige tijd last had van onder andere nek/rugklachten. Na 1 behandeling was hij al zeer tevreden en had die stap zeer zeker eerder moeten zetten. Ook zelf had ik enige tijd last, vooral van mijn polsen.Nu heb ik 3 behandelingen achter de rug en ik heb er zeker baat bij. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk! Een heerlijke ontspanning, ik kijk er elke week weer naar uit, een aanrader.

reactie van: Ben van der Spoel

Ik ben onder behandeling voor een slaapstoornis en het gaat goed vooruit na een viertal behandelingen.

reactie van: M. Bloemendal

Op zoek naar balans tussen mijn lichaam en geest kwam ik bij Petra terecht. Nu 3 behandelingen gehad en voel mij goed, meer energie maar ook rust, voor iedereen die het even niet meer weet, maak een afspraak en ervaar wat zij voor u kan doen.

reactie van: W. Kilie

Ik had heel veel problemen met mijn gezondheid, elke keer had ik buikklachten en overal steken in mijn lichaam. Ik kon ook niet goed slapen en toen heb ik de site van Petra bezocht en goed gekeken naar reacties van mensen en dat ze heel tevreden zijn na de behandelingen. Ik heb ook contact opgenomen met haar, heel aardig en vriendelijke mens,en ik zou zeggen dat ik me een stuk beter voel en ik ben heel tevreden met haar therapie.

reactie van: Marion Wieser

Ich ging zu Petra fuer Behandlungen von einem Burn-Out. Nach der 1.Behandlung konnte ich nach viele Jahren endlich wieder gut einschlafen und wachte morgens ohne koerperliche Schmerzen (wie so viele Schmerzen die bei einem Burn-Out dazuhoeren). Und mehr Energie habe ich auch endlich wieder. Es geht mir immer besser. Ich kann es nur jeden anraten bei auch immer welche Beschwerden zu Petra zu gehen.
Uebrigens komme ich aus Deutschland und niemand konnte mir so gut helfen wie Petra.

reactie van: Joshua

Via Sandra kwam ik in contact met Petra. Ze heeft met mij gesproken en een diagnose gesteld: een burn-out. Ze heeft een behandelingsplan opgesteld en deze uitvoerig met mij besproken. Na mijn tweede behandeling merk ik al verschil. Zeker een aanrader voor iedereen!

reactie van: R. Soetisna-Dijkgraaf

Na veel getob met mijn nek en rug, ondanks langdurige fysio behandelingen, kon ik snel resultaat voelen na deze behandelingen. Ik ben er nu zelfs al een half jaar vanaf! Ook andere ongemakken (zoals rusteloze benen) zijn na behandeling verdwenen.

reactie van: D. Hoekstra

Ik ben bij Petra onder behandeling voor mijn burn-out klachten en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Na een paar weken ben ik al minder moe, nemen mijn klachten wat af en boeken we echt vooruitgang, ik ben blij dat ik deze stap genomen heb.

reactie van: Jessica de Vries

Al na 1 behandeling sliep ik beter en waren mijn rug en nekklachten stuk minder. Nu 4 behandelingen verder voel ik me steeds beter en meer energie hebben. Ik voel me lekkerder in m’n vel en kan weer slapen zoals het bedoeld is. Dank je wel, Petra.

reactie van: Jenny van der Spek

Ik heb een zeer goede ervaring met de behandeling, zij heeft me weer laten lopen en voor een gedeelte van de pijn afgeholpen. Ik heb artrose en reuma en mijn ervaring is dat het echt helpt en rust geeft.

reactie van: R. Soetisna

Ik had diverse jaren een allergie waardoor een enorme druk in mijn hoofd ontstond en mijn oren dicht zaten, het leek alsof ik onder water leefde. Na eindeloze bezoeken aan de huis- en KNO arts was het advies mijn lymfeklieren te verwijderen, maar zonder garantie. Ik was ten einde raad totdat Petra mij na enkele behandelingen van mijn probleem afhielp. Ik heb er daarna geen last meer van gehad.

reactie van: Katja

Ik heb heel wat behandelingen bij de fysio gehad, (voor rug en nek) en geen resultaat. Al na 1 bahandeling bij Petra ging het al stukken beter. Ik werd ’s nachts ook niet meer wakker van de pijn. Thanx Petra

reactie van: M. Wolters

Ik heb al lang problemen met mijn gezondheid en ben al bij veel mensen geweest, maar zij konden mij niet helpen. Nu ik bij Petra ben, zie ik al resultaat na twee behandelingen!

reviews

Afspraak maken?

U wilt graag geholpen worden maar weet niet hoe te beginnen? Vul uw gegevens in ik bel u terug om een afspraak met u in te plannen voor een intake.

petra lengkeek holistisch energetisch therapie spijkenisse lutte