Reviews

Desiree van der Graaf

“Sinds een paar maanden kom ik bij Petra met een breed scala aan klachten waar ik niks mee kon. Door haar behandelingen raak ik steeds meer in balans en voel ik me fijner. Het is enorm verfrissend om klachten anders te benaderen en te ervaren dat dit voor mij werkt. Ze weet me net dat zetje in de juiste richting te geven. Het geeft me het vertrouwen in mijn lichaam terug waardoor ik nu ook beter naar mijn lijf durf te luisteren.”

Iris Merkelbach

“Jarenlang heb ik voor dezelfde klacht (neusverstopping) diverse huisartsen en KNO artsen bezocht.
Meerdere medicatie en behandelingen ondergaan, maar zonder resultaat.
Petra heeft goed meegedacht over alle mogelijke oorzaken en uitgelegd hoe deze klachten dan ook zelf verminderd kunnen worden (voeding).
Daarnaast als extra hulpmiddel nog een medicament genoemd (welke helpt!), die alle artsen nooit hebben meegegeven.”

Lorenz Cafferata

“Ik volg energetische therapie bij Petra. Een kundige vrouw met heel veel (levens)ervaring.Mijn eerste keer wist ik niet wat ik kon verwachten. Maar deze spanning was snel weg bij Petra. Ze geeft je snel het gevoel dat je er mag zijn met al je ongemakken.
In een ontspannen setting. Waar gelukkig zaken prima en direct benoemd worden, heb je iedere keer dat ik daar kom het gevoel dat je weer een stap de positieve weg op geholpen wordt.
Na een sessie ga ik altijd met frisse en ontspannen zin weer verder met de dag. Echt even aandacht voor jou.

Bedankt Petra. Tot de volgende keer.”

Sandra

“Ik heb je leren kennen als een kundig , open en bovenal fijn persoon.
Mijn klachten waren niet extreem , maar wel erg vervelend nadat ik Corona gehad had, maar na de eerste sessie voelde ik al een verbetering.
Naar aanleiding van de intake en de gesprekken met jou bleken er nog wat andere aandachtspunten te zijn die we nu een voor een onder handen nemen

Bedankt dat voor al je tips en handvaten die het dagelijks leven, door wat simpele aanpassingen in voeding, zoveel makkelijker maken en mijn gezondheid ten goede komen

Ondanks mijn drukke baan merk ik het verschil duidelijk als ik een behandeling heb gehad en de energie weer sneller herstelt en het mij rust brengt. Ik voel me in meerdere opzichten lichter…. of er een last van mijn schouders is gevallen.

Liefs,

Sandra”

Ellen

Ik kom nu enkele weken bij Petra.
Ze is zeer kundig en neemt alle tijd voor je.

Ik had last van mijn nek en schouder, ben hiervoor onder behandeling geweest bij de fysio met weinig resultaat.
Na 4 behandelingen bij Petra gaat het erg goed met mijn nek en schouder.

Ook heb ik last van mijn rug en slijmbeurs ontsteking in mijn heup.
Omdat ik dit chronisch heb laten worden, heeft dit een wat langere behandeling nodig.
Ik merk al wel verschil.

Ook heeft zij mij geadviseerd om naar Caesar therapie en de orthopeed te gaan.
Ik heb er vertrouwen in dat deze combi gaat werken.

Ik ben blij dat ik bij Petra terecht ben gekomen.

Daphne

Met psychologische hulp had ik al behoorlijk wat ‘rommel’ opgeruimd, alles dacht ik eigenlijk. Maar ik bleef constant moe, had veel hoofdpijnen en voelde mij uitgeblust.

Daarnaast heb ik sinds een aantal jaar netelroos bij inspanning/opwarming van mijn lichaam waardoor ik 3 maal daags medicijnen moest nemen die ook versuffend werkten (veel verschillende geprobeerd).

Dankzij de behandelingen van Petra heb ik veel minder last van de netelroos en slik ik alleen nog medicatie bij pittige inspanning en kan ik nagenoeg zonder.

Hoofdpijn heb ik alleen nog bij uitzondering en m’n energie is toegenomen.

Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van trouwen, verhuizen, verbouwen en samenwonen met mijn man en zijn twee jongens. Ik kijk met enorme verbazing terug op hoe ik die periode zo relaxt ben doorgekomen. Dat alles te danken aan de sessies van Petra.

Petra is een warm mens, waarbij je je snel op je gemak voelt. Ze is invoelend, meelevend, meedenkend en prettig direct. Ik ben heel blij bij haar terecht te zijn gekomen.

Marianne van Rees

Petra is een empathisch vakkundig therapeut die mij heel goed geholpen heeft met mijn Ischias.
Na 1 behandeling en het plaatsen van kleine naadjes voelde ik meteen al een verbetering.
Petra is recht door zee, als ze niets voor je kan betekenen zegt ze dat ook.
Ik ben erg blij dat ik bij haar terecht ben gekomen.
Ik kan haar van harte aanbevelen.

Antoinette Askamp

Ik loop nu sinds een paar weken bij Petra met mijn zoon van 16 jaar en hij en ik zien wel verbetering in zijn klachten.
Ze is heel kundig en weet waarover ze het heeft.
Wij zijn blij dat we bij haar komen.

Claudia Blaauwiekel

Ik kan en zal het iedereen aanraden om voor een behandeling naar Qi Pong te gaan. Petra is een vakkundige therapeut met een warme en betrokken recht-door-zee mentaliteit. Ze schroomt niet om het beestje bij zijn naam te noemen en leeft tegelijkertijd enorm met je mee.
Na een zomer vol migraines en met een energieniveau van diep onder het nulpunt, kwam ik voor het eerst in de praktijk. De sessies voelen voor mij als een minivakantie en ik ga er altijd energiek weer vandaan. De technieken die Petra toepast, in combinatie met haar adviezen op gebied van voeding etc. zorgen er telkens voor dat mijn accu oplaadt. Dit totaalpakket maakt dat ik Qi Pong beoordeel met 5 sterren.

Susano Alves

Beste Petra,

Hierbij wil ik u bedanken voor de behandelingen, aan mijn onderrug.
Na lang zoeken heb ik eindelijk iemand gevonden , die me enorm heeft geholpen.
Ik voel me lichamelijk helemaal weer de oude.
Sport weer zonder pijn en slaap veel beter.
Enorm bedankt en veel succes met u praktijk.

Veel Liefs

Ivo & Melissa

We kwamen voor Moxa therapie bij Petra om onze baby te laten draaien. Hij lag in stuit waardoor er problemen konden ontstaan bij de bevalling. Na een uitvoerige uitleg en instructie zelf aan de slag gegaan. Na enkele dagen bleek de baby al te zijn gedraaid.

Anne

Wat doe je als de reguliere geneeskunde niets voor jou en de autoimmuun afwijking die je hebt, kan betekenen ? Dan zoek je verder en na een poos kwam ik bij Qi-Pong oftewel Petra Van Sasse- van IJsselt-Lengkeek terecht. Wat een geluk en een ommekeer! Verwacht geen wonderen, want Petra is gewoon een mens van vlees en bloed, maar verwacht gerust het onverwachte…hier wat trefwoorden die wat mij betreft haar het beste omschrijven: zeer deskundig (op haar terrein en ook ver daarbuiten o.a. advies op het gebied van voeding en supplementen) empatisch, eerlijk, oprecht, recht door. zee, denken in oplossingen, gemotiveerd, zeer betrouwbaar. Kortom, deze ervaren therapeute is zeer aan te bevelen.

5 sterren 💥💥💥💥💥

Marja

Ik ben nu ruim een jaar onder behandeling bij QiPong vanwege zgn ‘insulineresistentie’. Er was heel snel positief resultaat. .Petra heeft mij ook advies gegeven over vitaminentekorten en gezonde voeding .Kortom deze totale aanpak werkt en ik blijf regelmatig komen bij deze vakvrouw.

Mareille

Petra ik ben zo blij dat ik jou gevonden heb! Jouw behandelingen doen me heel goed, ik kan het heel goed aan m’n lichaam merken dat jouw behandelingen helpen me meer in balans te komen Ik heb minder last van stress en kan er ook beter mee omgaan .Ik ben er echt heel blij mee!

Albert

Het leven vraagt heel veel op werk en privé gebieden. Goede hulp gekregen om alles op een rij te zetten en de chaos weg te krijgen, hierdoor is het weer mogelijk zaken voor jezelf te kunnen verdelen van belangrijk naar minder belangrijk.
Petra confronteert je heel goed met behulp van vele directe vragen met je situatie en zo kom je erachter wat belangrijk is voor jezelf. De behandeling werkt direct. Erna voel je je prettiger en zekerder. Dit maakt het mogelijk om alle losse gedachten weer op de plek te krijgen en op een prettige manier het leven te kunnen leiden.

Larissa

Na 3 jaar te zijn bezig geweest met ivf trajecten en een nog steeds onvervulde kinderwens ben ik terecht gekomen bij Petra.
Had al meerdere malen goede ervaringen gelezen over acupunctuur in het algemeen en besloot dat ik het er op wilde wagen.
Nadat ik de intake bij Petra geboekt had, kon ik ondanks de toen geldende Corona maatregelen weer snel terecht voor een vervolg (Moksa) behandeling net de avond voordat er een embryo terug geplaatst zou worden. Dit pakte zoals gehoopt uit! Nu inmiddels bijna 15 weken zwanger van ons wondertje waar ik enorm dankbaar voor ben en met name Petra altijd dankbaar voor zal blijven.
Het meedenken en snelle handelen heeft tot een prachtig resultaat geleid! Zal ook wederom met “ problemen” zeker weer terug komen bij haar en haar aanbevelen!
Voorlopig geniet ik nu nog maandelijks van de behandelingen.

Liefs

Terri

Thank you for today, I left and cried all the way to my partners home and continued for another hour.
It was really insightful and emotional and I walk away knowing I need some help.
You are the first practitioner that I have walked away satisfied and with an idea of how to move forward.
I look forward to seeing you Tuesday.

Thanks again,

Terri

Liefs

Madelon

Bij Petra terecht gekomen met regelmatige zware hoofdpijnaanvallen, die alleen maar erger leken te worden. En ik had bijna altijd en zeurend of zwaar gevoel in mijn nek dat was overgebleven van een whiplash. Ze achterhaalde al snel waar de disbalans zat en na 2 behandelingen was er al resultaat. Ze heeft letterlijk en figuurlijk een last van mijn schouders afgehaald door de oorzaak van de hoofdpijn aan te pakken en mij een beter passend eetpatroon aan te leren. Daarbij verdwenen ook de restverschijnselen van de whiplash. Ik ben weer in control, zit beter in mijn vel en voel me mentaal ook 100% beter dan voordat ik bij Petra kwam.

Liefs

Loek Nieman

Na hersenbloeding hoofd en lichaam veel beter in balans. Minder last van overprikkeling. Slapen gaat veel beter. En veel meer algehele rust. Dit dankzij behandeling bij QiPong, door Petra dus

Cisca van de Coevering

Mijn beide kinderen zijn onder behandeling bij Petra.
Mijn dochter heeft de diagnose PCOS gekregen. Ze had toen ze bij Petra kwam maar 1 keer gemenstrueerd in een jaar. Ze is in april begonnen met de behandeling en in mei, juni en juli heeft ze al weer gemenstrueerd. Fantastisch om te zien hoe het lichaam aangezet wordt tot zelfgenezing.
Mijn zoon liep al een tijd met flinke eczeem op de onderbenen en had regelmatig buikpijn. Petra heeft gewerkt op het spijsverteringsstelsel en heeft hem een glutenarm dieet geadviseerd. Direct was ook verbetering zichtbaar en knapte hij op.
Mooi om dit proces van beide kinderen te zien en fijn dat Petra zo’n nuchter type is die goed aanvoelt wat belangrijk is voor ze.

Jeaninne

De behandelingen bij Petra hebben mijn problemen met slapeloosheid en hoge bloeddruk in belangrijke mate opgelost. De uiterst milde Guasha therapie was letterlijk balsem voor mijn lichaam en geest: een cadeautje voor iedereen die chronische onbalans ervaart.

Dankjewel, Petra.

Evie

Niet alleen is Petra een goede hulpverlener maar ze is ook gewoon een goed mens. En die combi is goud waard naar mijn mening.

Met een vernieuwende blik, helpende woorden en een duidelijke doelstelling helpt Petra je bij diverse problemen.

Tot nu toe heb ik altijd tegen al mijn afspraken met hulpverleners op gezien maar Petra heeft hier gelukkig verandering in weten te brengen nadat ik haar ontmoet had. Ik kijk er elke week naar uit.

Het is een topper als je het mij vraagt.

Judith

Mocht je behoefte hebben aan een authentieke persoonlijkheid dan kan je bij Petra heel goed terecht. Ik heb Petra in kort tijdsbestek leren kennen als een zeer empatisch en oprechte therapeut die met een No-nonsense mentaliteit staat voor wat zij heeft te bieden.
Ongeacht wat,
En Wie of wat nodig heeft.

Bij Petra voel je de oprechtheid in haar communicatie en de professionaliteit in haar aanpak, het maakt haar voor mij een betrouwbare en eerlijke professional in de complementaire hoek, waar je een stap vooruit kan boeken.
Een stapje in je eigen weg en soms met behulp van een ander.
That’s life…toch!
Dankjewel Petra.

Renske Maas

Nadat ik stopte met de pil kwam mijn menstruatie niet meer op gang. Bij bezoek aan een gynaecoloog bleek dit door PCOS te komen, ik had geen eisprong & daardoor ook geen menstruatie. Ook had ik enorme migraine aanvallen. De doktoren konden hier niets aan doen en adviseerden de pil weer te gaan slikken. Omdat ik geen extra hormonen meer in mijn lijf wilde stoppen, kwam ik via via bij Petra terecht. Al na een paar behandelingen merkte ik verschil; mijn migraine werd minder en na ruim 4 maanden geen menstruatie te hebben gehad werd ik ongesteld. Mijn cyclus werd regelmatiger en hoewel de doktoren mij verteld hadden dat ik zonder hormoonkuur niet zwanger zou kunnen worden, ben ik intussen moeder van een prachtige, gezonde zoon! Ik ben Petra echt ontzettend dankbaar en kan iedereen aanbevelen een afspraak te maken!

Johan Schrijver

Na 1 1/2 jaar te hebben gelopen met een tennisarm en vreselijke spierspanningen in allebei mijn armen ben ik via een vriend terecht gekomen in de Praktijk QI-Pong bij Petra van Sasse van IJsselt. Na 3 behandelingen en het plaatsen van miniscule naaldjes in mijn armen werden de klachten minder. Zeker een aanrader als de reguliere geneeskunde geen baat biedt.

Linda Moree

Ik slikte preventieve medicijnen tegen migraïne aanvallen en ik had medicijnen voor als de aanvallen er toch af en toe doorheen kwamen. Na een tijdje werkte de preventieve medicijnen niet meer goed en kreeg ik steeds vaker aanvallen. Ik heb verschillende preventieve medicijnen gehad maar elke keer namen de aanvallen na een tijdje weer toe. Ik had van de dokter een verwijsbrief voor de hoofdpijnpoli maar besloot voordat ik deze stap ging nemen om toch even te googelen naar alternatieve hulp. Ik ben nu bijna een half jaar bij Petra onder behandeling en heb ook al een half jaar geen medicijnen meer hoeven te gebruiken tegen migraïne aanvallen. De afgelopen 4 maanden heb ik geen migraïne aanval meer gehad! Zonder medicijnen en zonder de regelmatige aanvallen voel ik mij een stuk beter.

Yvonne van Trigt

Graag wil ik reageren op het bericht van mijn dochter Megan. Wat een enorme moeilijke tijd heeft zij/wij gehad. Megan had last van pijnklachten en veel spanningen. Petra was echt haar redder in nood. Ben haar dus enorm dankbaar dat ze Megan er weer bovenop gekregen heeft. Megan voelt zich nu al een aantal maanden super goed.

Megan van Trigt

Hallo, mijn naam is Megan. Ik ben 16 jaar. Voordat ik bij Petra kwam had ik veel problemen waardoor ik niet normaal mijn leven kon leiden. In 1 week tijd had ik s’nachts 4 pijnaanvallen gehad. Naar de dokter geweest, ziekenhuis, bloedonderzoek en foto’s, maar er kwam niets uit. Ik ging met heel veel moeite naar school en gelukkig was ik niet. Ik had angst om over te geven en dat ik ziek zou worden en dus moest overgeven. Alleen de gedachten maakte me al misselijk. Ik heb in groep 7 een angststoornis gehad, ook ben ik hoogsensitief dit maakt het allemaal niet makkelijker. Uiteindelijk bij Petra terecht gekomen. Zij constateerde dat mijn organen niet in balans waren. sinds ik bij Petra ben is er eindelijk weer licht aan het einde van de donkere tunnel. Ik ga nu gewoon naar school en heb weer plezier in het leven. Daar ben ik Petra heel erg dankbaar voor. Ik heb nu 9 behandelingen gehad maar bij de 4e behandeling merkte ik al dat het de goede kant op ging.

Rene Fontaine

Net zoals vele patiënten van Petra ben ik bij haar terecht gekomen door de “mond tot mond” reclame. Hier heb ik beslist geen spijt van.
Waar de medische wereld het opgaf heeft Petra toch nog wat probleemgebieden kunnen verzachten. Voor mij is Petra een verlengstuk van de medische wetenschap. Deze wetenschap kon mijn genetische leverproblemen lange tijd niet zonder transplantatie oplossen. Ik heb haar leren kennen als een kundig en ervaren specialist op haar vakgebied. Zij heeft daar dan ook hard genoeg voor geleerd en de nodige verplichte diploma’s gehaald. Eigenlijk kan ik niet genoeg onderschrijven hoeveel zij op vele medische en lichamelijke gebieden voor mensen kan doen.

Rachelle

voordat ik bij Petra kwam was ik moe, versleten, had overal pijn, werd niet gehoord en was ten einde raad. het is mijn man die Petra heeft gevonden.

ik had pijn in mijn rug, was altijd ziek, had meer slechte dagen dan goeie dagen en was moe helemaal kapot na een strijd van 2 jaar…! 2012 hebben ze bij mij een galsteen ontdekt. pas Mei 2014 hebben ze deze verwijderd.. 4 weken voor mij operatie leerden ik Petra kennen. ik kwam als een dood vogeltje binnen gesjokt en plofte neer op de bank. legde mijn leed neer op tafel en door met mij bezig te zijn en door met mij te praten is er een hoop los gekomen dankzij haar. zij heeft mij iets gegeven wat ik al heel lang kwijt was.. en dat was Rust..! een rust die ik heel lang niet meer had gevoeld. de rust die weg nam waardoor ik geen uitweg meer zag.. waardoor ik zo terneergeslagen was. maar met de Rust die ik voelde kon ik zo al die weken aan en dat heeft mij die 4 weken op de been gehouden! en ik ben haar tot op de dag van vandaag dankbaar daar voor…!!

Belinda Meulenkamp

Sinds vorig jaar juni ben ik door middel van een advertentie in de krant bij Petra gekomen.Ik heb al zeker 20 jaar last van hevige migraine, wat soms wel 3 dagen aan kan houden, ik was ten einde raad. Ik had al heel veel uitgeprobeerd. Toen ik bij Petra kwam voelde het direct goed, ik wilde er alles aan doen om van de migraine af te komen, maar ik was ook al tevreden als het minder heftig was. Ik was daarom dan ook erg verbaasd dat ik na 3 weken nog steeds geen migraine gehad had, ik durfde het dan ook niet uit te spreken. Ik heb nu een jaar later nog maar 1 heftige migraine gehad en af en toe hevige hoofdpijn wat te accepteren is, waar ik wel mee kan functioneren. Ik raad dan ook iedereen aan die migraine heeft om dit uit te proberen, het helpt echt en je voelt je er ook beter door, zowel geestelijk als lichamelijk. Het heeft mij enorm geholpen vooral omdat migraine mijn leven niet meer beheerst. Petra erg bedankt.

Vanessa Feld

Ich litt seit über 10 Jahren an Migräne mit Übelkeit und Ohnmacht. Mir konnte niemand weiterhelfen und ich war sogar einige Male im Krankenhaus. Durch die Behandlung bei Petra bin ich seit über einem halben Jahr beschwerdefrei und sonst hatte ich fast jeden Monat seine schlimme Attacke. Ich kann QiPong nur weiterempfehlen und mich bei Petra für ihre tollen Tipps und ihre freundliche, hilfreiche Behandlung bedanken! Gruß Vanessa

E Kuipers

Na jarenlange klachten van nek/schouder/arm ben ik na plm 5 behandelingen van Petra pijnvrij. In de afgelopen jaren verschillende therapieën elders geprobeerd.

Gerda Kik

Ik kwam bij haar binnen en had gelijk het gevoel ik hoor hier thuis, liefdevol ontvangen en alle begrip voor je problemen, ik was geheel van het pad af zeg maar en ze is begonnen met haar behandeling en elke week en dag ging het beter met me ik werd echt herboren en na een paar weken dacht ik ik ben er weer, kreeg even een terugval en gelijk kon ik terecht bij haar en na twee behandelingen heb ik echt het gevoel dat ik weer ben wie ik was voor alle problemen die er waren voor ik bij haar kwam. Ik kan iedereen aanbevelen, zit je in de knoop ben je van je pad af bel deze Bijzondere Liefdevolle Vrouw en laat je helpen, Ik ben er ZEEEEER Content mee Dank je Lieve Petra xxx

M.N.

Na 8 maanden tobben met blaasontstekingen en na een operatie kwam ik bij Petra terecht. Na de eerste keer al minder aandrang en nu na 6 behandelingen heeft zij de situatie op de rails gekregen. Werkelijk niet te geloven. Ik ben ontzettend blij dat petra mij heeft kunnen helpen.

Claudia Feld

Mein Lebensgefährte Erik leidet schon seit vielen Jahren an Kopfschmerzen, die sich in der letzten Zeit ins Unerträgliche gesteigert hatten. Trotz unzähliger Arzt- und Krankenhausbesuche konnte man ihm nicht helfen. Ich selbst hatte viel Last von stets schlimmer werdenden Wechseljahres-beschwerden und Verdauungsproblemen. Da ich wegen der Hitzewallungen, Schweißausbrüche und Herzrasen nachts kaum ein Auge zu tat, war ich eigentlich nur noch müde, schlapp und lustlos, aber einer Hormonbehandlung wollte ich mich wegen der Nebenwirkungen nicht unterziehen. Darum beschlossen wir trotz einiger Skepsis es einmal mit alternativer Heilkunde zu versuchen. Nach einiger Internetrecherche kam ich auf die Website von Qi Pong. Obwohl wir so gut wie nichts über TCM (Traditionelle Chinesische Medizin) wussten, entschieden wir uns doch wegen der vielen positiven Rezensionen für Qi Pong. Und bereits nach der 2. Behandlung war klar, dass unsere anfängliche Skepsis unbegründet war. Es wirkt echt und wir können uns den dankbaren Reaktionen nur anschließen. Es ist verblüffend, aber Eriks Kopfschmerzen sind komplett verschwunden, genau wie meine Verdauungsprobleme und die Wechseljahresbeschwerden sind auf ein leicht erträgliches Maß reduziert. Vielen vielen Dank, Petra. Wir können Qi Pong jedem nur von Herzen weiter-empfehlen.

Erik Duijtshoff

Vanaf mijn 15e loop ik met hoofdpijn. Bezoeken aan de huisartsen en het ziekenhuizen leverden niets op. Na onze verhuizing naar Spijkenisse, heeft mijn vrouw een wat onderzoek gedaan. Het kon toch niet dat er niets aan die steeds maar erger wordende hoofdpijn gedaan kon worden. Ze kwam uit bij de site van Qi-Pong, waar ze zoveel positieve recensies las, dat dit het toch wel moest zijn. Ik was op dat moment ten einde raad en stelde me open voor alles. En zie na 2 behandelingen en enige adviezen van Petra, was de hoofdpijn al zo goed als weg. Wat een verandering in je leven als je niet meer met hoofdpijn op hoeft te staan en je werk er niet door gehinderd wordt. Nu na 6 behandelingen heb ik al weken geen last meer. Petra bedankt.

Gieta

Ik ben nou ongeveer een jaar in behandeling bij Qi Pong, voor o.a. longklachten, endometrioseklachten en vermoeidheidsklachten.Toen ik met de behandeling begon, was ik bedlegerig en nu kan ik stukjes fietsen. Petra vind ik ook een goede hulpverleenster, niet alleen op haar vakgebied, maar ook op communicatief vlak. Alle reacties die beschreven staan, kan ik bevestigen. Het wordt voor een deel ook vergoed door de zorgverzekeraar. Ik ben tevreden over Qi Pong, het is het proberen waard.

Jose Maria

Gracias por la ayuda a mi mujer en su camino hacia nuestro primer bebe . Además de ayudarme a equilibrar mi energía y deshacerme de las tensiones creadas por el estress. Una especial conexión que ha surtido efecto.
Un abrazo

Sabrina Martinez – Bakker

Ruim een jaar geleden kwam ik bij Petra terecht met een grote kinderwens en ernstige endometriose waar ik veel klachten van had. Dankzij de behandelingen van Petra had ik veel minder last van mijn klachten. Ook na mijn operatie om de endometriose zoveel mogelijk te verwijderen en daarna tijdens het IVF traject waren de behandelingen een grote ondersteuning. Na 4,5 jaar ben ik inmiddels 28 weken zwanger en alles gaat voorspoedig. Ik ben ervan overtuigd dat mijn grote wens dankzij de behandelingen van Petra is gelukt en wil haar bij deze daarom bedanken voor haar steun en inzet. Ook nu ik zwanger ben blijf ik onder behandeling bij Petra omdat ik zeker weet dat de behandelingen ook een gunstig effect hebben op mijn ongeboren kindje.

M. Volaart

Ongelofelijk knappe prestatie. Dank je wel Petra. Jouw diagnose was direct goed. Huisartsen, neurologen, een reumatoloog, internisten, fysiologen en een psychiater, geen van allen kon een diagnose stellen. Ik was gezond en het zou tussen de oren zitten. Via via ben ik bij Petra terecht gekomen, want ik wist dat het niet tussen mijn oren zat. Na enkele behandelingen van Petra ging het al beter. Nadat Petra me op een gericht (particulier) bloedonderzoek had gewezen, bleek niet alleen ik gelijk te hebben, maar was de diagnose die Petra gesteld had juist. Een Borrelia besmetting, ziekte van Lyme. Door het getreuzel van de medische wereld kunnen zij mij nu niet meer helpen. Gelukkig kan Petra dat wel. De behandeling van Petra is een succes. Ik voel me goed en ben nagenoeg weer de oude. Ik zal je bij iedereen aanraden.

Eleo

Graag bedank ik Petra voor de Qi-pong behandelingen, de voedingsadviezen en tips die ze me gaf tijdens de sessies in de praktijk. Het gaat een stuk beter met mij. Mijn gewicht is inmiddels onder de 100 kg. Gewrichtsontstekingen en psoriasis zijn ‘beter’ leefbaar.

Y. Boer

Na jaren met klachten aan mijn voet gelopen te hebben en de reguliere geneeskunde mij ondanks MRI scan enz. niet kon helpen kwam ik bij Petra terecht.Na 2 behandelingen 60% verbetering maar dat mocht niet zo blijven, het werd minder, maar nu na 8 behandelingen is er een enorme vooruitgang.Voor het eerst in jaren blijft mijn voet ontspannen en zonder kramp. Nu Petra de waarschijnlijke oorzaak van mijn klachten heeft bepaald ga ik dit zeker met mijn huisarts opnemen. Maar voor alles ben ik zeer content met de behandeling en de benadering van Petra.

Martin

Na een jaren lange omzwerving in de westerse medische wereld voor diverse klachten ben ik uiteindelijk bij Petra terecht gekomen. Klachten als pijnlijke gewrichten, krachtverlies en slapeloosheid werden door diverse artsen al snel afgedaan als stress of hersenspinsel. Diverse onderzoeken gaven immers geen uitsluitsel. Bij de intake legde Petra meteen de vinger op de zere plek. Haar conclusie werd bevestigd door een gericht bloedonderzoek. De eerste behandeling was een succes. Minder pijn en minder “stress” Na de derde behandeling begon ik echt verschil te merken. Ik slaap weer normaal, de pijn in m’n gewrichten is nagenoeg verdwenen. Voor het eerst in drie jaar voel ik me weer “normaal”.

J. Doekharan

Na lang gezocht maar weinig gevonden te hebben, kwam ik bij Petra terecht. De reumatoloog vertelde mij dat ik maar gewoon wat rustiger aan moest doen en mijn oververmoeide lichaam rust moest gunnen. Ik voelde me hierdoor erg onbegrepen en kreeg al snel van iemand de tip om eens een bezoekje aan Petra te brengen. Ik kon gelukkig snel terecht en geloof het of niet maar al de eerste week voelde ik een positieve verandering in mijn lichaam. Mede door de behandeling voel ik me een ander mens en krijg ik weer vertrouwen in een toekomst vol energie en beweging.

Ilonka

Ja, toch nog maar even een extra reactie ,omdat ik het heel belangrijk vind voor de vrouwelijke lezers op deze site. Buiten het feit dat ik met een burn-out mocht stoeien, ben ik ook al ruim twee jaar gynaecologisch aan het tobben. Van het kastje naar de muur en weer terug. Vast voor een hoop vrouwen herkenbaar: het machteloze gevoel om niet begrepen te worden. Zelf het idee en gevoel te hebben dat het niet lekker gaat. Nou dames, door een behandeling en advies van Petra, ben ik dus nu gehoord en begrepen door mijn gynaecoloog en word ik op korte termijn geopereerd en zijn we op tijd om het ergste te voorkomen.

Ilonka de Jong

Mijn ervaring met Petra’s behandelingen kan ik niet anders omschrijven als: verrassend, geweldig. Niks is zo lastig om een hulpverlener bij een hulpverlener te krijgen. Zelf heb ik met veel moeite een ‘burnout’ erkend. De behandelingen Guasha hebben het gewenste effect, maar nog veel belangrijker de beroepshouding van Petra is correct, open en vertrouwd. Mensen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun ‘kwalen’ en op deze site zoekende zijn: maak een afspraak!! het is echt een aanbeveling!!

Ton

Ik had vaak last van stemmingswisselingen en geestelijke moeheid, ook had ik veel last van rug en nekklachten. Na een paar behandellingen van Petra zit ik weer een stuk beter in mijn vel.

Y.M. Knight

Eerst heb ik de introductie cadeau gedaan aan een goede kennis die al enige tijd last had van onder andere nek/rugklachten. Na 1 behandeling was hij al zeer tevreden en had die stap zeer zeker eerder moeten zetten. Ook zelf had ik enige tijd last, vooral van mijn polsen.Nu heb ik 3 behandelingen achter de rug en ik heb er zeker baat bij. Niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk! Een heerlijke ontspanning, ik kijk er elke week weer naar uit, een aanrader.

Ben van der Spoel

Ik ben onder behandeling voor een slaapstoornis en het gaat goed vooruit na een viertal behandelingen.

M. Bloemendal

Op zoek naar balans tussen mijn lichaam en geest kwam ik bij Petra terecht. Nu 3 behandelingen gehad en voel mij goed, meer energie maar ook rust, voor iedereen die het even niet meer weet, maak een afspraak en ervaar wat zij voor u kan doen.

W. Kilie

Ik had heel veel problemen met mijn gezondheid, elke keer had ik buikklachten en overal steken in mijn lichaam. Ik kon ook niet goed slapen en toen heb ik de site van Petra bezocht en goed gekeken naar reacties van mensen en dat ze heel tevreden zijn na de behandelingen. Ik heb ook contact opgenomen met haar, heel aardig en vriendelijke mens,en ik zou zeggen dat ik me een stuk beter voel en ik ben heel tevreden met haar therapie.

Marion Wieser

Ich ging zu Petra fuer Behandlungen von einem Burn-Out. Nach der 1.Behandlung konnte ich nach viele Jahren endlich wieder gut einschlafen und wachte morgens ohne koerperliche Schmerzen (wie so viele Schmerzen die bei einem Burn-Out dazuhoeren). Und mehr Energie habe ich auch endlich wieder. Es geht mir immer besser. Ich kann es nur jeden anraten bei auch immer welche Beschwerden zu Petra zu gehen.
Uebrigens komme ich aus Deutschland und niemand konnte mir so gut helfen wie Petra.

Joshua

Via Sandra kwam ik in contact met Petra. Ze heeft met mij gesproken en een diagnose gesteld: een burn-out. Ze heeft een behandelingsplan opgesteld en deze uitvoerig met mij besproken. Na mijn tweede behandeling merk ik al verschil. Zeker een aanrader voor iedereen!

R. Soetisna-Dijkgraaf

Na veel getob met mijn nek en rug, ondanks langdurige fysio behandelingen, kon ik snel resultaat voelen na deze behandelingen. Ik ben er nu zelfs al een half jaar vanaf! Ook andere ongemakken (zoals rusteloze benen) zijn na behandeling verdwenen.

D. Hoekstra

Ik ben bij Petra onder behandeling voor mijn burn-out klachten en ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Na een paar weken ben ik al minder moe, nemen mijn klachten wat af en boeken we echt vooruitgang, ik ben blij dat ik deze stap genomen heb.

Jessica de Vries

Al na 1 behandeling sliep ik beter en waren mijn rug en nekklachten stuk minder. Nu 4 behandelingen verder voel ik me steeds beter en meer energie hebben. Ik voel me lekkerder in m’n vel en kan weer slapen zoals het bedoeld is. Dank je wel, Petra.

Jenny van der Spek

Ik heb een zeer goede ervaring met de behandeling, zij heeft me weer laten lopen en voor een gedeelte van de pijn afgeholpen. Ik heb artrose en reuma en mijn ervaring is dat het echt helpt en rust geeft.

R. Soetisna

Ik had diverse jaren een allergie waardoor een enorme druk in mijn hoofd ontstond en mijn oren dicht zaten, het leek alsof ik onder water leefde. Na eindeloze bezoeken aan de huis- en KNO arts was het advies mijn lymfeklieren te verwijderen, maar zonder garantie. Ik was ten einde raad totdat Petra mij na enkele behandelingen van mijn probleem afhielp. Ik heb er daarna geen last meer van gehad.

Katja

Ik heb heel wat behandelingen bij de fysio gehad, (voor rug en nek) en geen resultaat. Al na 1 bahandeling bij Petra ging het al stukken beter. Ik werd ’s nachts ook niet meer wakker van de pijn. Thanx Petra

M. Wolters

Ik heb al lang problemen met mijn gezondheid en ben al bij veel mensen geweest, maar zij konden mij niet helpen. Nu ik bij Petra ben, zie ik al resultaat na twee behandelingen!

reviews

Afspraak maken?

U wilt graag geholpen worden maar weet niet hoe te beginnen? Vul uw gegevens in ik bel u terug om een afspraak met u in te plannen voor een intake.

    petra lengkeek holistisch energetisch therapie spijkenisse lutte