De therapeute aan het woord

Mijn naam is Petra van Sasse van IJsselt-Lengkeek. Sinds twintig jaar ben ik werkzaam als therapeut bij praktijk Qi Pong. In mijn werk activeer ik bij cliënten het zelfherstellende vermogen van het lichaam. Dat gebeurt middels verschillende behandelmethodieken om zo de balans te kunnen herstellen. Mijn behandelingen zijn holistisch hetgeen betekent dat ik fysieke en mentale gesteldheid van mijn client niet afzonderlijk van elkaar zie.

Zo kijk ik bij een onbalans in de spijsvertering ook naar het welbevinden van mijn client ofwel de omstandigheden waarin iemand leeft. Denk aan de hoeveelheid stress waaraan iemand wordt blootgesteld of aan afwijkende eetgewoontes. Niets staat op zichzelf.

Oosterse geneeswijzen in regio Spijkenisse

Ik heb mij jarenlang verdiept in verschillende oosterse geneeswijzen en Chinese technieken waaronder acupunctuur, tuina, cupping, moksa en guasha. Niet alleen de oosterse geneeswijzen hebben mijn aandacht. Dat geldt tevens voor Kinesiologie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), Reiki, soul body fusion en EFT (Emotional Freedom Techniques).

Op het gebied van de reguliere geneeskunde heb ik de afgelopen twintig jaar mijn punten behaald waardoor meerdere zorgverzekeraars mij vanuit de aanvullende zorgverzekering, grotendeels vergoeden. Ik heb in twaalf reguliere vakken les gehad van verschillende artsen en ben cum laude geslaagd.

Over mijn cliënten

Meest gezien in mijn praktijk zijn mensen die last hebben van migraine, een burn-out, buikklachten, pijnklachten, stress, depressie, hernia en hormonale problemen en zwangere vrouwen bij wie het kindje in stuitligging ligt. (zie reviews op de site) Mijn inzet: Samen komen tot de beste oplossing voor diegenen die ons benaderden met respect voor al diegenen om ons heen.

Meer weten? Neem een kijkje op de website (qi- pong.nl) of bel bij vragen. Telefoon: 06- 464 281 87.

petra lengkeek holistisch energetisch therapie spijkenisse lutte

Afspraak maken?

U wilt graag geholpen worden maar weet niet hoe te beginnen? Vul uw gegevens in voor een intake.

    petra lengkeek holistisch energetisch therapie spijkenisse lutte