Vergoedingen door zorgverzekeraars

Vergoedingen via VVET t/m 31 december 2021

Cliënten en VVET therapeuten hebben de ervaring dat de onderstaande zorgverzekeraars onze consulten/behandelingen vergoeden. Uiteraard is de vergoeding afhankelijk van uw polis en wij raden u aan om altijd na te gaan bij uw eigen zorgverzekering of de behandeling inderdaad vergoed zal worden.

Het kan zijn dat meerdere zorgverzekeraars uw consult zullen vergoeden, het is daarom aan te raden altijd eerst even contact met uw zorgverzekeraar op te nemen.

Klik op de knop hieronder om de vergoedingen Zorgverzekeraars VVET Registertherapeuten 2021 te downloaden.

Download

Vergoedingen via VBAG

De behandelingen worden meestal (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering van je zorgverzekeraar. Of je hiervan gebruik kan maken is afhankelijk van je eigen zorgverzekering . De behandelingen vallen niet onder het verplicht eigen risico. Het eigen risico geldt alleen voor zorg uit de básisverzekering en niet voor zorg uit de aanvullende verzekering. Een overzicht van premies, voorwaarden en vergoedingen kun je vinden op Zorgwijzer.nl.

Aangesloten verzekeraars

VBAG wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars erkend. Welke therapieën/ behandelingen precies vergoed worden, is afhankelijk van je verzekeringspakket. Ik raad je dan ook aan om altijd zelf informatie in te winnen bij je eigen zorgverzekeraar omtrent jouw specifieke polisvoorwaarden.

Aan de informatie op mijn website kunnen geen rechten worden ontleend.

Afspraak maken?

U wilt graag geholpen worden maar weet niet hoe te beginnen? Vul uw gegevens in ik bel u terug om een afspraak met u in te plannen voor een intake.

    petra lengkeek holistisch energetisch therapie spijkenisse lutte